Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Mihajlović psovao na godišnjicu najgoreg dana u životu!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

On je zagrmeo i na novinare jer smatra da im pitanja nisu bila dovoljno kreativna


Siniša Mihajlović je i dalje prilično besan zbog isključenja na prethodnoj utakmici protiv Sasuola zbog čega neće moći da vodi Bolonju u meču s Parmom, a da ga sve to i dalje jako drži videlo se na konferenciji.

On je izašao pred novinare iako neće voditi ekipu, a videlo se da je veoma ljut, pa je zato imao šta da kaže i predstavnicima “sedme sile”, a kao i nekoliko puta u poslednje vreme, otrgla mu se i poneka psovka.

Iznerviralo ga je pitanje oko toga da li Bolonja može da izbori plasman na međunarodnu scenu (“fali” joj deset bodova, uz sedam kola do kraja).

Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

– To sam vam odgovorio pred meč sa Interom. Moramo da radimo ono što moramo, profesionalci smo, pristup obavezama nikada neće biti pogređan. Mi ćemo uraditi sve što možemo da bismo pobedili, ali ja stvarno ne želim da slušam više ovakva pitanja. Mislim, ako budem video igrače da izlaze na teren samo reda radi, pa prvi ću ja da ih išutiram u d***! A vi biste morali da se pripremite kada dolazite ovde sa tako j**** pitanjima! Nedostaje vam malo mašte. Nemojte uvek da me pitate jedno te isto. Od deset pitanja, devet su uvek ista. Zato su vam i odgovori takvi kakvi jesu – rekao je Siniša Mihajlović.

Kako je, ipak, bio to dan u kome je, pre tačno godinu dana, saznao za leukemiju, jednog od pitanja koje mu se svidelo bilo je upravo o toj godišnjici i onome što je prošao u međuvremenu:

– Baš na ovaj dan, u 21.30, pre godinu dana su mi Sabatini, nani i Di Vajo došli u sobu i rekli da imam leukemiju. Važnih su ovo bili godinu dana, neću ih nikada zaboraviti… Godina puna sr***. Klub i moji momci su bili dobri (dok me nije bilo), a teško da je iko zamišljao da ćemo godinu dana kasnije mi da sedimo ovde i pričamo o fudbalu. Nadam se da će se uskoro i navijači vratiti na tribine. Vujadin Boškov je umeo da kaže da je stadion bez publike kao žena bez grudi.

Pred Bolonjin meč sa Parmom se našalio, ali i izrazio jednu bojazan:

– Znate, na ‘Tardiniju’ nema atletske staze, tako da je život u prvom redu tribine (kada ste suspendovani trener) – kao da ste na klupi (smeh). Samo, zabrinut sam, jer je Parma prošle sedmice imala žalbe zbog suđenja, pa bi moglo da se desi da mi platimo za druge – zaključio je Mihajlović.

Izvor: Espreso