Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Milojević: Stvoren je neverovatan pritisak posle poraza od Partizana, trebalo nam je ovo

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Za Vladana Milojevića pobeda protiv Olimpijakosa imala je mnogo veći značaj od ogromna tri boda osvojena u Ligi šampiona.

Trener Crvene zvezde je posle utakmice priznao da je ekipa bila pod velikim pritiskom još od poraza u derbiju i da joj je trebao ovakav preokret.

– U poslednje vreme, ne znam iz kog razloga postoji nezadovoljstvo prema mojim igračima. Osetilo se to i u prvom poluvremenu, kada smo bili stegnuti. Rekao sam im da igraju, da se ne plašimo, da ja preuzimam odgovornost za sve. U nastavku su se dogodile dve stvari, isključenje i Olimpijakos sa deset igrača i njihov promašaj kada su mogli da povedu sa 2:1. Da su nam tada dali drugi gol teško bismo se vratili. Takođe, odigrali smo prvi put sa dva špica Boaći i Tomane sve nas je to krenulo, rekao je Milojević.

On se potom osvrnuo na dešavanja posle večitog derbija.

– Stvoren je nerazumljiv pritisak na nas posle poraza od Partizana. I to nisu uradili pravi zvezdaši, sve je to namešteno. Za te ljude koji nas bez razloga pritiskaju ću se moliti, otići i zapaliti sveću u crkvu. Ceo dan me zovu iz Grčke da me pitaju da li ću biti smenjen. Teško je sve to palo igračima i zbog toga nam je trebala ovakva pobeda. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije. Nisam došao da ostanem zauvek, došao sam da pomognem. Ja sam Zvezdin vojnik, poručio je Milojević.