Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Milošević o statusu Sadika i Stevanovića

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević govorio je danas na konferenciji za medije uoči meča sa Napretkom o statusu dvojice napadača Umara Sadika i Filipa Stevanovića.


Njih dvojica su ubedljivo najtraženiji fudbaleri ove ekipe i iz Partizana su više puta isticali da ih se neće lako odreći.

Milošević je još jednom potvrdio te reči istakavši ipak da samo jedan od njih dvojice može eventualno da napusti klub i to ukoliko Partizan dobije zadovoljavajuću ponudu.

– Sigurno neće otići obojica. Vreme će pokazati za kog ćemo se odlučiti. Idealna varijanta bi bila da prodamo Fiću, a da nam ostane na pozajmici godinu dana. Naši direktori pokušaće tako da sklope posao. Imamo i nekoliko rezervnih varijanti. Neće biti osipanja tima, ako jedan ode, lako ćemo nadomestiti. A može samo jedan da nas napusti – rekao je Milošević.

Osim odlaska Strahinje Pavlovića, kojeg je zamenio Maki Banjak, nije bilo drastičnih promena u ekipi.

Hvala bogu, po prvi put posle dugo godina Partizan ima praktično istu ekipu s kojom je okončao minulu sezonu. To je naš najveći plus. Neće biti kao prethodnih godina, kad je znalo da nas u prelaznom roku napusti od sedam do deset igrača, pa nastaje haos, jer je u novonastalim okolnostima nemoguće raditi – istakao je Milošević i dodao da ne želi da govori o spekulacijama, te da će ekipu popunjavati na osnovu odlazaka, ukoliko ih bude.


ŠTA MU JE OVO NA NOGAMA?! Gelor Kanga došao na Marakanu


Izvor: Sportska centrala