Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Milošević: Svaki izgubljeni bod nas miljama udaljava od titule, blizu smo odustajanja

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Partizan je na pet utakmica već zabeležio dva remija, pored tri pobede. Vrno-beli su igrali nerešeno sa TSC iz Bačke Topole. Utisak je da je Partizan svojom igrom mogao da dođe do tri boda, ali rezultat je ipak ostao 1:1.

Trener Savo Milošević nije nezadovoljan svojim igračima.

– Sve čestitke i mojim i momcima TSC na fenomenanoj borbi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo posle onakvog početka, međutim, nismo imali sreće da postignemo drugi gol, rekao je Milošević.

TSC je poveo već u 25. sekundi, što je odrazilo na samopouzdanje Partizana.

– Prmljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija „jedan na jedan“ sa golmanom, toliko šuteva… A kad ne postignete gol iz toliko prilika ne možete očekivati da pobedite, objasnio je trener crno-belih.

Klub iz Humske već zaostaje šest koraka za lideorm TSC-om i pet za Crvenom zvezdom.

– U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu, kazao je Milošević.

Na utakmici je bilo oko 12.000 ljudi u Humskoj.

– Poseta će zavisiti od naših igara i borbe. Ovo je bilo fenomenalno, mislim da ih nismo razočarali i pored rezultata.