Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

MOGLI SU DA PRIME I 12 GOLOVA- KOSANOVIĆ UVREĐEN

Sportski Portal

Objavljeno

-

Fudbaleri Radničkog večeras su pobedili u Ivanjici Javor rezultatom 7:0.

Niški klub je ovom pobedom ispisao nove stranice istorije ostvarivši najubedljiviju pobedu u prvenstvenom meču. Kosanović je pre svega istakao zadovoljstvo pobedom.

-Drago mi je zbog ove pobede i što sam se kao trener upisao u istoriju Radničkog. Sada sam siguran da će me u Nišu večno pamtiti. Igrali smo kako treba. Čvrsto, snažno i hrabro. Stavili smo brzo stvari pod kontrolu i onda iskoristili sve slabosti koje je Javor ispoljio. Prva dva gola smo dali na vreme i to je otvorilo utakmicu. Na poluvremenu smo se dogovorili da pojurimo 3:0 i zatvorimo meč, a kada smo to uradili dogovorili smo se da ne stajemo i da igramo jako do kraja, što smo i učinili. To je ono što me najviše raduje, da smo trajali svih 90 minuta – počeo je prekaljeni stručnjak.

Potom je trener Nišlija osuo je paljbu po domaćinu, tačnije treneru Javora Igoru Bondžuliću.

– Ono što nije bilo lepo je izjava mog kolege iz Javora Bondžulića, koji me uvredio rekavši da ja sredom lepo objašnjavam ko je kriv za slabe rezultate srpskih klubova u Evropi, a onda mi subotom odgovara kada se te slabosti pojave na našim utakmicama. On je verovatno nezadovoljan zbog poništenog gola Javoru kod 0:0, ali bio je čist faul. Posle toga smo vređani sa tribina, a on je podlegao sudu publike. Bolje bi mu bilo da nauči nešto i da vodi ekipu drugačije, a ne da dozvoli da mu ekipa kući primi sedam golova, a mogla je da primi 12- rekao je Kosanović.