Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

NATERAO SAM 10.000 GROBARA DA PLAČU! Stigla ih je Božja kazna i kazna Nenada Lalatovića!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Beta/Saša Đorđević

Osvojio je prvi trofej u trenerskoj karijeri, ali Lalatoviću je još draže što je to bilo protiv Partizana


Retki su ljudi u Srbiji koji su ovog četvrtka srećniji od Nenada Lalatovića.

Trener Vojvodine je osvojio svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri i to na neverovatan način protiv svog arhe-rivala Partizana, koji je da mu draž bude veća pobedio dva puta u samo 5 dana.

Dan nakon što je tokom lude i slavljeničke noći malo sabrao utiske i ponovo poručio da se na ovaj način osvetio i Grobarima za to što godinama već trpi od njih uvrede i on, i njegova porodica.

– Sam Bog je birao. Nije moglo lepše i slađe. Na uvrede prema majci moje dece sam im odgovorio sa dve pobede za samo pet dana. Prigrlio sam prvi trofej u grotlu navijača Partizana na niškom Čairu. Bog je veliki i na mojoj je strani, na strani moje porodice. Opraštam im sve, čovek sam. Srbin sam… Nisam zaslužio takve uvrede, opraštam, ali ne zaboravljam – rekao je Lalatović za “Nova.rs”.

Iz njegovih reči se može jasno videti koliko je srećan ne samo zbog trofeja, već mi što ga je oteo Partizanu i to posle boljeg izvođenja penala.

– Nikada nisam izgubio meč na ‘Čairu’. Proveo sam tamo godinu dana kao trener Radničkog, a sada se namestilo da s Vojvodinom osvojim prvi trofej u mojoj karijeri. Naterao sam 10.000 Grobara da plaču, da budu na kolenima, dok ja dižem trofej – rekao je Lalatović i podsetio šta je sve trpeo od strane navijača Partizana:

– Uvek sam govorio, vređajte mene, ne dirajte mi porodicu… Ne volim ja njih, ne vole oni mene, ali ja njih ne mrzim i u tome je razlika. Ovako me samo motivišu, i mene i moje igrače. Stigla ih je božja kazna i kazna Nenada Lalatovića. Dok sam se ja veselio, oni su plakali. Evo, poručujem im: ‘Samo nastavite tako da me motivišete’, ja sam vas kaznio na stadionu u Nišu da gledate kako ostajete bez trofeja Kupa Srbije. Poslao sam ih da od prvog kola igraju kvalifikacije za Ligu Evrope, dok ćemo Vojvodina i ja startovati od drugog – rekao je trener Novosađana.

Izvor: Espreso