Prati nas na društvenim mrežama

Evropski kupovi

Natho: Trebalo je da bude 4:1 za nas, Tošić: Morali smo da pobedimo

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Bibras Natho nije mogao da bude zadovoljan uprkos sjajnoj partiji protiv AZ Alkmara. Dva gola i bezbroj perfektnih progiravanja Izraelca nisu bila dovoljna da crno-beli pobedom počnu takmičenje u Ligi Evrope.

– Igrao sam dobro, ali šta to vredi kada nismo pobedili… Imali smo mnogo šansi, morali smo da ih iskoristimo. Trebalo je da bude 4:1 za nas, a ne da bude 2:2. Moramo u narednim mečevima da koristimo šanse, rekao je Natho posle utakmice.

Za propuštenim prilikama žalio je Zoran Tošić.

– Morali smo da pobedimo, tako bismo uhvatili ozbiljan zalet. Nažalost samo je 2:2, ali ima još mnogo da se igra. Mnogo nam je žao jer bi nas tri boda dobro pogurala. Nismo uspeli da zadržimo prednost, nažalost. Imali smo veoma mnogo lepih šansi. Ovo je ozbiljno evropsko takmičenje u kom moraju da se koriste šanse. Svaka mora da bude gol ako želite povoljan rezultat, kazao je Tošić.

Bojan Ostojić je rekao da je njegovoj ekipi veoma teško.

– Svima nam je teško jer smo ispustili pobedu. Toliko šansi smo propustili, a primili dva gola iz tri njihove prilike. Bili smo bolji, kvalitetniji i moramo da se pogledamo u svlačionici i vidimo šta nije u redu, rekao je Ostojić i posebno zahvalio deci koja su u velikom broju sa tribina bodrila Partizan:

– Žao mi je i zbog njih što nismo pobedili.