Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

Ne igra se u Londonu: Odložen meč Totenhem – Fulam

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: REUTERS/Adam Davy

Duel između Totenhema i Fulama, koji je trebalo da se igra u sredu od 19 časova, odložen je zbog toga što je nekoliko članova tima sa ‘Krejven Kotidža’ zaraženo koronavirusom.


Fulam je tražio od čelnika lige da se meč odloži, a konačna odluka doneta je tri sata pred početak meča.

„Meč između Totenhem Hotspura i Fulama je odložen, a odluku je potvrdio upravni odbor Premijer lige. Fulam je uložio zahtev ligi da se vreme odigravanja meča promeni usled značajnog porasta pozitivnih slučajeva kovida 19 i nekolicine igrača koji su u sredu pokazali simptome zaraze. Premijer liga je konsultovala medicinske savetnike i odluka da se meč odloži doneta je kao mera prevencije širenja zaraze. Na umu nam je pre svega zdravlje svih igrača i zaspolenih. Grupa igrača će smesta ponovo biti testirana. Liga želi brz oporavak svima kod kojih je ustanovljeno prisustvo virusa, a novi termin za odigravanje susreta biće naknadno objavljen“, navodi se u saopštenju.

Neposredno pre toga se na društvenim mrežama oglasio Žoze Murinjo.

„Meč počinje u 18 časova (po lokalnom vremenu, opomena autora)… I dalje ne znamo da li ćemo igrati. Najbolja liga na svetu“, napisao je sarkastični menadžer Totenhema.

Podsećamo, u ponedeljak je odložena utakmica između Evertona i Mančester Sitija zbog toga što je nekoliko članova ‘građana’ bilo pozitivno na testiranjima.