Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

NEMA POVRATKA U MADRID: Novi klub Luke Jovića se obavezao na otkup Srbinovog ugovora!

Objavljeno

-

Luka Jović, Foto: Profimedia

Jović će u Firenci biti donekle zamena za Dušana Vlahovića jer Arturo Kabral nije uspeo u potpunosti da se nametne od dalaska iz Bazela u januaru

Luka Jović je na korak od napuštanja Real Madrida i potpisa za Fjorentinu.

Madridska Marka je danas otkrila da je dogovor iza ugla, ali uz možda i najvažniju napomenu – „Viola“ je pristala da u ugovoru o pozajmici stoji i klauzula sa obaveznim otkupom narednog leta!

Cifra nije poznata, zna se da će klubovi deliti Jovićeva primanja u narednoj sezoni, a da će Fjorentina leta 2023. morati da ga otkupi.

Jović je u Real stigao leta 2019. za čak 60 miliona evra, ali posle razočaravajućih partija, malo ko veruje bi Madriđani mogli da vrate i polovinu od tog obeštećenja.

Jović će u Firenci biti donekle zamena za Dušana Vlahovića jer Arturo Kabral nije uspeo u potpunosti da se nametne od dalaska iz Bazela u januaru. Uz to, Kržištof Pjontek se vraća u Hertu.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu