Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Nemanja Vidić i Marko Pantelić menjaju Terzića i Mrkelu?

Objavljeno

-

Rezultati su tu. Dve titule, Evropsko proleće u Ligi Evrope, dve uzastopne Lige šampiona… Međutim, ti rezultati Crvene zvezde idu na račun, pre svega, tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

Zvezdaška javnost, s druge strane, nije zadovoljna smanjenim dugom, s obzirom na količinu novca koji je ušao u klub poslednjh godina (oko 180 miliona evra, prema rečima predsednika Nadzornog odbora kluba). Kao loše stvari su pominju i prelazni rokovi, odnosno loša tranfer politika. Dakle, izuzeti iz kritika nisu generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela. Piše portal Max Bet sport.

Posle prve Lige šampipna prodaju se mladi (Joveljić i Terzić) da bi se “preživelo” šest meseci, posle druge LŠ prodaje se kapiten Marin za 1.700.000 evra. Sada se dovodi jedino pojačanje koje dobije udarac na startu priprema i onda neć može da igra duži period… Prethodna pojačanja su pokazala da su promašaji, a milioni su uloženi u njih.

Fudbalskim kuloarima su već potekle priče da će po završetku sezone da dođe do promena u Zvezdi. Navodno će svoja mesta da napuste Terzić i Mrkela, a umesto njih se očekuju bivši igrači Zvezde i ljubimci “delija”. Radi se o Nemanji Vidiću i Marku Panteliću. U tom slučaju bi Vidić bio generalni direktor, a Marko Pantelić sportski direktor.

Kraj sezone će brzo, videće se koliko su ove priče tačne.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu