Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

NEVIĐENO! NAVIJAČI SU OSTALI U POTPUNOM ŠOKU! Ono što su radili fudbaleri Hofenhajma i Bajerna punih 13 minuta je ostavilo SVET U NEVERICI!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Neverovatne scene na utakmici između Hofenhajma i Bajerna, gotovo pa neviđene, učiniće da čitavo kolo, odnosno fudbal u svojoj suštini, padne u drugi plan!

Navijači iz Minhena napravili su ozbiljan skandal zbog kog je utakmica morala da bude prekidana čak tri puta, da bi na kraju fudbaleri oba tima odbili da igraju dalje.


Trijumf Bavaraca rezultatom 6:0 nije tema o kojoj se priča posle utakmice, onda je jasno da su druga dešavanja zasenila još jedan impresivan rezultat šampiona.

“Slava” je ovog puta pripala navijačima Bajerna, čiji je gnev prema gazdi Hofehajma Ditmaru Hopu toliko eskalirao da su mu priredili transparente, banere, parole i udarnu poruku zbog koje je fudbal stao: “k***** sin”, pisalo je na transparentu.

Igrao se 77. minut kada su baš zbog te poruke svi sa klupe Bajerna, trener Flik i igrači, kao opareni pohitali da “održe bukvicu” svojim navijačima, ljuti i razočarani ponašanjem ultrasa, i pritom nisu birali reči, a bili su vidno iznervirani.

Ni tu nije bio kraj bizarnostima sa ovog meča, pošto se od trenutka kada je sudija nastavio utakmicu, fudbal praktično nije igrao.

Fudbaleri oba tima, po dogovoru, u narednih 13 minuta samo su se dodavali loptom između sebe.