Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

NEZAPAMĆEN SKANDAL: Selektor maltretirao igrače, vređao, nije im dao da jedu! Fudbaleri odbijaju da igraju!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printskrin

Pobuna fudbalera i vapaj u pismu


Veliki skandal potresa slovenački fudbal.

Naime igrači tamošnje mlade reprezentacije pustili su u javnost pismo kojim teraju selektora Primoža Glihu!

Oni su odbili su da treniraju i igraju za nacionalni tim sve dok je Gliha selektor, a kroz pismo su pokušali da objasne svoje razloge.

Kako se navodi u pismu, Gliha je vređao svoje igrače, započinjao je treninge bez zagrevanja i uopšte nije analizirao protivnike.

Takođe, zabranio im je da slave golove i da spavaju u prevozu kada idu na gostovanja.

Najviše pažnje je privuklo to što Gliha igračima praktično nije dao ni da jedu, a u pismu se navodi primer od 7. septembra ove godine.

Pred meč sa Mađarskom u 15 časova, igračima je bilo zabranjeno da ručaju, a po naređenju selektora smeli su da doručkuju samo musli i jogurt.

Zabranio im je Gliha i zatvaranje vrata hotelskih soba i danju i noću, a u one sobe koje su bile zatvorene je “provaljivao” univerzalnim ključevima.

Igrači nisu smeli da koriste mobilne telefone i gledaju televiziju tokom odmora, a bile su im zabranjene i društvene igre, kao na primer karte, ako nisu igrali u novac.

Ipak, “kap koja je prelila čašu” i naterala igrače da napišu ovo pismo igrača jeste momenat koji se dogodio 5. oktobra kada su tri osobe bile pozitivne na koronu, a selektor i pomoćnici su sedeli kod recepcije i pili uz glasnu muziku.

Takođe oterao je kapitena Jana Mlakara jer je navodno nakon 23h koristio svoj tablet.

Igrači su se pobunili, a selektor je potom održao sastanak sa igračima i tražio od njih da sami napišu pravila i vrate Mlakara u tim, ali da on više ne može da bude kapiten.

Igrači su u međuvremenu napisali ta pravila, ali i pismo kojim poručuju da neće igrati dok je Gliha selektor.


ZVEZDA OSTAJE BEZ SVOG DETETA: Srbin pred najvećim izazovom u karijeri!


Izvor: Espreso