Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

NIJE MU SE DOPALA ODLUKA: Krstajić posle otkaza ostavio kratku poruku na Instagramu (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: FK TSC

TSC je trenutno četvrti u Superligi


Kao grom iz vedra je odjeknula vest da je TSC smenio svog trenera Mladena Krstajića posle poraza od Proletera, kojim je nastavio seriju lošijih rezultata ove ekipe.

Otkaz se, naravno, nimalo nije svideo nekadašnjem selektoru reprezentacije Srbije koji je stav povodom istog pokazao na svom Instagram profilu.

foto: printscreen/instagram/stories/mladenkrstajic20

Navikli su se svi na brojne otkaze u Superligi, popularna „trenerska vrteška“ ne prestaje da se okreće tokom čitave godine, što sa jedne strane iziskuje određenu dozu smeha i cinizma kada se radi o domaćem prvenstvu.

Zbog toga je Mladen Krstajić postao bivši, a on je posle otkaza ostavio kratku poruku u vidu slike na svom Instagram profilu, postavio je tabelu, označio svoj doskošranji klub i stavio je nekoliko reakcija u kojima se jasno smeje. Pravedno ili ne, Krstajić će morati da potraži novu sredinu.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu