Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

“Nisam od Vujadina dobio koronu! Hranili me Borjani”

Stojan Maleš

Objavljeno

-


Igrač Zvezde više nema koronu. Otkrio je kako je provodio dane u izolaciji i pričao o tome da li ga je zarazio bivši saigrač i kapiten.


Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić oporavio se od virusa korona, jer je dva puta dobio negativan rezultat testa.

On je bio u grupi crveno-belih koji su bili zaraženi, a u njoj su i dalje pozitivni Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Marko Konatar i Dušan Jovančić.

U razgovoru za “Informer”, Gobeljić je u sredu rekao da su sva petorica imala blage simptome.

“Nisam se posebno uplašio kada sam saznao da sam pozitivan na koronavirus, jer srećom nisam imao jake simptome. Samo sam jedan dan osetio malaksalost, baš kao i još neki saigrači. Pretpostavio sam da bi korona mogla da bude uzrok. Svi zajedno smo se testirali i ispostavilo se da sam pozitivan. Međutim, već sutradan sam bio dobro i do kraja izolacije nisam imao bilo kakve simptome. Najvažnije je da se dobro osećam i da konačno mogu da izađem iz kuće. Verujem i da će moji drugari vrlo brzo pobediti koronu”, rekao je on.

Bek crveno-belih naglasio je da se nije zarazio u kontaktu sa Vujadinom Savićem, bivšim igračem Zvezde koji je posle derbija sišao sa atletske staze i grlio sve igrače.

“Svi su to povezivali sa Vujadinom. Čak sam se i ja šalio da mi je preneo koronu, ali mislim da nije bilo šanse da je dobijem od njega. Videli smo se na derbiju 10. juna, a posle toga se nismo družili. On je tek nedelju dana posle derbija saznao da je bolestan, a ja sam bio pozitivan na testu 21. juna”, rekao je on.

U periodu samoizolacije dane je provodio kod kuće, igrajući igrice i u kontaktu sa najbližima.

“Moja majka se zabrinula, ona me je stsalno zvala da pita kako sam. Hranu sam naručivao. Milan i Snežana Borjan su otvorili firmu za ketering, pa su mi dostavljali hranu svaki dan. Ne samo meni, nego i ostalim fudbalerima koji su bili u izolaciji. Vodili su računa o meni. Ko će ako neće oni?”, dodao je Gobeljić.

Izvor: Mondo