Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Novak je dobar sa fudbalskom, Vlahović je MALO bolji sa teniskom lopticom! (VIDEO)

Objavljeno

-

Dušan Vlahović, Foto: instagram/433

Videli smo potencijal koji poseduje Dušan Vlahović. Dovoljno o tome govori i činjenica da je Juventus prepoznao i doveo mladog napadača.

Dušan Vlahović ne barata samo fudbalskim loptama, a to je pokazao i na treningu gde je morao da uštopuje tenisku lopticu.

Nedavno je napadač Juventusa Dušan Vlahović govorio za italijanske medije o brojnim temama, a među njima našlo se i ime Novaka Đokovića.

Ipak, srpski reprezentativac nije bio raspoložen da se poredi sa najboljim teniserom svih vremena, ali ističe da su se čuli kada je „Duci“ potpisao za Staru damu.

Interesantan trening imao je ovog utorka Vlahović, a zadatak je bio „prijem“ teniske loptice.

Srpski as je pokazao zavidno umeće i dokazao da mu ne odgovara samo fudbalska lopta! Ipak, poznat kao perfekcionista, na Vlahovićevom licu se jasno videlo nezadovoljstvo zbog nekoliko promašaja. Upravo zbog toga što teži savršenstvu, Dušan je jedan od najboljih mladih napadača sveta.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu