Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

OGLASILA SE I ZVEZDA POVODOM OSNIVANJA SUPERLIGE: Terzić – Čekamo konačan stav UEFA-e!

SPORTSKI PORTAL

Objavljeno

-

Foto: TANJUG

Dvanaest najbogatijih klubova Evrope, među kojima su Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted i Totenhem, Milan, Inter i Juventus, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid, dogovorili su formiranje nove evropske Superlige


Povodom formiranja nove lige, svoje viđenje cele situacije izneo je i generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sacekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva sa obzirom da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja super lige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige – rekao je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dvanaest najbogatijih klubova Evrope, među kojima su Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted i Totenhem, Milan, Inter i Juventus, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid, dogovorili su formiranje nove evropske Superlige.

– Danas počinje kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije – rekao je Terzić.


ŠTA ĆE BITI SA SRBIMA: Ko od “Orlova” neće igrati na velikim smotrama zbog nove SUPERLIGE?

Izvor: Espreso