Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Opšta tuča u Gornjem Milanovcu

Objavljeno

-

Pred oko 1500 gledalaca na prvenstvenoj utakmici 5. kola Prve lige Srbije između Metalca i Bačke viđeno je mnogo toga.

U 16. minutu na stadionu je nestala jedna faza struje, tako da su reflektori bili van funkcije. Prekid je trajao desetak minuta i nakon toga utakmica je normalno nastavljena.

Do 45. minuta Metalac ima inicijativu i veći posed lopte ali mreža ostaje mirna do 45. minuta. A tada erupcija oduševljenja na stadionu Metalca! Domaćin je poveo a predhodno je igrač Bačke pao na centru terena, akcija je nastavljena, igrači Bačke su stali, a Grbović je kao tane ušao u kazneni prostor Bačke i lako sa 7-8 metara savladao Milojevića.

Svi igrači Bačke povijali su Grbovića i obračunaju se s njim pošto je postigao gol jer je nastavljena akcija, pa je nastala opšta tuča na terenu i prekid je trajao oko sedam minuta. Sudija Tripković iz igre je isključio kapitena Metalca Ješića, pomoćnog trenera domaćina, dva igrača Bačke, a Milovanović je dobio žuti.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu