Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Osvanule slike dve fudbalske zvezde iz kreveta sa misterioznom ženom

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Intimne fotografije zvezde Mančester sitija Gabrijela Žesusa i bivšeg napadača Čelsija, a sada Atletiko Madrida, Dijega Košte pronađene su u jednoj bibliji ostavljenoj u prodavnici u Londonu!?


Oba fudbalera su na fotografijama toples i u društvu iste misteriozne žene, prenos “Sun”.

Biblija sa fotkama nađana je u kesi koja nepoznata žena slučajno ostavila u jednoj prodavnici za dobrotvorne priloge u centralnom Londonu.

– Odmah smo na fotografijama prepoznali Žezusa i Koštu. Zanimljivo je što su u društvu iste žene. Obojica se smeju i izgledaju maksimalno opušteno u njenom društvu među jastucima… Slike su očigledno nastale u različito vreme – navao je izvor britanskog lista.

Kese sa bilblijom su ostavljene još u maju, ali ih osoblje protavnice nije pronašlo sve do prošle nedelje kada su sređivali radnju.

– Žena koja je ostavila stvari je Špankinja ili iz Latinske Amerike. Rekla je da je njen prijatelj napustio Veliku Britaniju, pa je odlučila da pokloni neke njegove stvari. Nikad se nije vratila i tek sad smo pronašli fotke – nastavlja izvor.

Za sada nije poznato kada su fotografije nastale.

Gabrijel Žezus (23) je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa modelom Fernanom Keiroš, dok je Košta (32) oženjen i ima dve ćerke.


Dramatične scene u Švajcarskoj: Najnormalnije je odigrao glavom, pa završio u bolnici!


Izvor: Blic sport