Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Otišao iz Partizana u pravom trenutku! Bambi Tošić otkrio pozadinu Zdjelarovog transfera u CSKA

Objavljeno

-


Zdjelar bio blizu odlaska u Moskvu i zimus

CSKA je bio predodređen Saši Zdjelaru posle Partizana. Ovakav zaključak se izvlači nakon intervjua Zorana Tošića, bivšeg fudbalera moskovskog kluba i crno-belih, koji je otkrio ruskim novinarima da je Zdjelar odavno želeo među „armejce“

– Kada smo igrali zajedno, rekao mi je: „Ajde, zovi CSKA i reci im da me kupe”. Na kraju je Saša završio u Moskvi. Bilo je razgovora o njegovom transferu još zimus, ali, očigledno, nešto nije išlo kako treba. Čini mi se da je Saša na vreme prešao u CSKA. Već je prerastao Partizan i nivo na kome je bio prethodne četiri godine – rekao je Tošić.

Iskusni fudbaler koji trenutno igra za kazahstanski Tobol rekao je da ga za Zdjelara veže veliko prijatelsjtvo od prvog dana:

– Od prvog dana kada je Saša došao u Partizan, postali smo dobri prijatelji. Dve i po godine nisam igrao za Partizan, ali smo sve vreme u kontaktu. Pored toga što je čvrst i posvećen fudbaler, Saša je i dobar prijatelj i osoba.

Tošić veruje u Zdjelarove liderske sposobnosti:

– Sve njegove karakteristike govore da mu saveti nisu potrebni. Zdjelar je dosta iskusan igrač i sam po sebi je lider. Siguran sam da sve može da podnese. Ako mu zatreba savet, zna da uvek rado pomognem.

Izvor: 24sedam/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu