Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Ovo postaje frustrirajuće za fudbalere: Otvoren lov na kuće poznatih igrača nastavljen upadom razbojnika u posed realovca

Objavljeno

-


Kamere su sve zabeležile

Fudbaleri u Španiji su ponovo bili meta razbojnika. Tamošnja policija pokrenula je istragu o pokušaju pljačke kuće igrača Real Madrida Danija Karvahala od strane trojice muškaraca.

Karvahal (30) živi u Boadilja del Monteu, na periferiji španske prestonice, a pokušaj pljačke dogodio se pre tri dana. Razbojnici su pobegli kada se oglasio alarm u kući. Ovaj incident se dogodio oko 2.00 posle ponoći 30. avgusta, dok igrač nije bio kod kuće, ali su u njoj bili ljudi koji su radili za fudbalera.

Kamere su snimile kako su tri osobe naoružane gvozdenim šipkama ušle u posed Karvahala. Međutim, počinioci su odlučili da pobegnu kada su shvatili da ih je otkrio bezbednosni sistem.

Dan ranije bivši napadač Barselone Pjer-Emerik Obamejang bio je žrtva provale. U njegovu kuću u predgrađu Barselone upali su razbojnici i tom prilikom su u pokušaju pljačke tukli fudbalera, polomivši mu vilicu.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu