Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

PANTELIĆ I TERZIĆ U OPASNOSTI OD DOBIJANJA KORONAVIRUSA: Bili su sa Kokezom kada je on oboleo!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Nadamo se da će sve biti okej

U petak se pojavila vest da je Slaviša Kokeza dobio koronavirus i da se nalazi na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se radi na njegovom izlečenju, o čemu smo vam već pisali.

Zvanično je delegaciju Fudbalskog saveza Srbije na 44. kongresu UEFA, održanom od 2. do 3. marta u Amsterdamu činilo četvorica visokih funkcionera, prenosi Mondo: Predsednik Slaviša Kokeza, potpredsednik Marko Pantelić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i sportski direktor Vladimir Matijašević.

Deo delegacije FSS, kao i prošle godine u Parizu na velikom kongresu FIFA, bio je i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije u futsalu, danas direktor za ženski fudbal i futsal u Savezu, Bojan “Đura” Pavićević.

Međutim, nezvanično, što je moglo da se vidi i na prenosu na jednoj srpskoj sportskoj televiziji, delegacija je ipak bila malo veća.

Između ostalih, na žrebu za drugo izdanje Lige nacija u društvu rukovodstva putovao je i Kostadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića.

Posle informacije da je Kokeza zaražen, pojavila se i bojazan da je još neko od članova delegacije u istom problemu, pa se očekuje da i oni ubrzo budu testirani.