Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

PARTIZAN IMA NOVOG DESNOG BEKA: Stigla konkurencija Aleksandru Miljkoviću!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Odlučio je trener Partizana da zaoštri konkurenciju na deficitarnoj poziciji


Aleksandar Stanojević je odlučio da pojača konkurenciju na poziciji desnog beka i u prvi tim je ubacio talentovanog Dragana Bojata koji ima samo 17 godina.

Crno-beli nisu imali alternativu za Aleksandra Miljkovića posle prodaje Nemanje Miletića, a kako bi izbegli da u utakmicama kada Miljković ne bude mogao da igra, da prinudno tu poziciju popunjava Aleksandar Lutovac, odlučili su da iz omladinskog pogona ubace igrača kome je ta pozicija prirodna.

Bojat već ima iskustvo rada s prvim timom jer ga je prethodni trener Savo Milošević priključio prvom timu u prvom delu letnjih priprema, tako da mu neće biti potrebno previše prilagođavanja.

Prisustvo Dragana Bojata u prvom timu pokapa se sa idejom Aleksandra Stanojevića da u timu ima što više momaka poniklih u školi Partizana, kako bi mogli pridošlicama i(li) strancima da objasne šta znači težina dresa i grba kluba.

Inače, Bojat je pre nekoliko godina postigao izuzetan gol u Večitom derbiju pionira, koji je bio pravi hit među navijačima na društvenim mrežama.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Sloba grobar preko 60

    7 oktobra, 2020 at 9:14 pm

    Miljković je baš dobar,,, ali za kiseli kupus,,, mnogo smešna ekipa sa Zdjelarom, Stojkovićem, Vitasom, Uroševićem, Smiljanićem,,, a veoma skupa igračka i rasipnička družina,,,

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *