Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

PARTIZAN NE ŽELE DA IZGUBI NI DAN SA UIGRAVANJEM ZA NASTAVAK SEZONE: Jevtović je već stigao u Tursku!

Objavljeno

-

Foto: Dado Đilas

Fudbaler, naravno, neće konkurisati za današnji kontrolni meč izmdju Partizana i Dinama iz Moskve


Nema vremena za gubljenje, jer je svaki dan u pripremi takmičarskog proleća od velikog značaja sa Partizan, pa tako nije dugo prošlo ni od lekarskih pregleda i potpisa ugovora Marka Jevtovića sa crno-belima do njegovog dolaska u bazu u Tursku.

Novi (stari) fudbaler kluba je u Belek stigao u noći izmedju utorka i srede, a na aerodromu su ga dočekali klupski operativci Petar Lubina i Zoran Todorović.

Jevtović je zadužio sobu u hotelu „Kaja Palaco“ negde oko pet časova, otišao na kratki počinak, a sa redovnim programom počinje već u jutarnjim časovima i to uobičajenim testiranjem da bi se utvrdilo u kakvom se fizičkom stanju trenutno nalazi, na osnovu čega će biti odredjen dalji tok rada u cilju što bržeg sustizanja saigrača.

Fudbaler, naravno, neće konkurisati za današnji kontrolni meč izmdju Partizana i Dinama iz Moskve (14 časova), ali nije isključeno da već u nedelju, u završnom duelu na pripremama protiv Dinama iz Batumija, upiše prve povratničke minute u crno-belom dresu.

Izvor: Espreso

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu