Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

PARTIZAN SLOMIO MAČVU U DRUGOM POLUVREMENU: Asano sa penala i Marković doneli 3 boda crno-belima!

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su savladali Mačvu na svom terenu sa 2:0 u okviru 13. kola Superlige.


Crno-beli su odigrali loše i jalovo prvo poluvreme, ali su se trgnuli u nastavku i opravdali epitet apsolutnog favorita.

Mačva je poprilično dobro počela meč i imala je neki plan u igri. Pretila je iz nekoliko organizovanih napada, ali je ipak najbolju šansu već na samom početku imao Filip Holender koji je pogodio stativu u drugom minutu.

Od tada nije bilo pravih, ozbiljnijih akcija Partizana i delovalo je da će opet biti velikih problema.

Ipak, čim je počelo drugo poluvreme Asano napucava defanzivca domaćih u ruku i sudija svira penal. Siguran realizator bio je Bibars Natho.

To je bio vetar u leđa Partizanu koji je bivao sve sigurniji.

Na poluvremenu je ušao i Lazar Marković i to je bio pogodak Stanojevića.

Iskusni ofanzivac daje gol u 71. minut i stavlja tačku na duel.

Sada će bar malo lakše da se diše u Humskoj.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu