Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

PLASMAN NA MUNDIJAL ZAKOPAO „RATNE SEKIRE“ – Terzić čestitao selektoru i igračima: POJELI SMO PORTUGALCE!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Posle javnih kritika na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija, iz Crvene zvezde su zaustavili napade i javno čestitali reprezentaciji ogroman uspeh, sa akcentom na velike zasluge šefa stručnog štaba „orlova“.


Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, čestitao je ekipi i selektoru Piksiju istorijski trijumf u Portugalu.

– Sve čestitke igračima i stručnom štabu naše reprezentacije. Velika pobeda u najvažnijem trenutku, pokazali su kvalitet i karakter. Posebne čestitke selektoru Stojkoviću. Od početka kvalifikacija je bio pun samopouzdanja, verovao je u uspeh i to je preneo na igrače. U odlučujućem meču je taktički i psihološki perfektno spremio igrače, “pojeli” smo Portugalce“ – rekao je Terzić.

On je toj čestitki dodao i da uspeh u Lisabonu ima ogromnu „težinu“ za fudbal u Srbiji u celini.

– Još jednom, sve čestitke i igračima i selektoru. Plasirali smo se na SP u velikom stilu, ovo mnogo znači za srpski fudbal.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu