Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

Plavci pred 70 miliona evra teškim transferom!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

O prelasku Haverca na Stamofrd Bridž pričao je i Leroj Sane


Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Kaj Haverc priključio se treninzima sa ekipom, ali i dalje želi transfer u Čelsi.

Kako je preneo Skaj, Haverc je obavestio upravu Bajera da želi da napusti klub ovog leta, a i rukovodstvo ne bi imalo ništa protiv tog transfera, pošto 21-godišnjem fudbaleru ugovor ističe za dve godine.

Fudbaleri Bajera vratili su se na treninge u sklopu priprema za nastavak takmičenja u Ligi Evropa. Bajer je u prvoj utakmici osmine finala pobedio Rendžers na Ajbroksu sa 3:1.

Haverc se medju prvima pojavio na terenu, a u Bajeru očekuju da će igrati protiv Rendžersa.

Leverkuzen je procenio Haverca na 90 miliona funti, ali su se oba kluba dogovorila da bi transfer mogao da bude ostvaren za 70 miliona uz bonuse.

Čelsi je već doveo jednog mladog nemačkog igrača, Tima Vernera iz Lajpciga za 45 miliona funti.

O prelasku Haverca na Stamofrd Bridž pričao je i Leroj Sane, koji je danas predstavljen kao novi igrač Bajerna iz Minhena.

“Mnogo mladih igrača dobije šansu da igra i dobro se razvije u Bundesligi. Timo Verner i Kaj Haverc su dva nemačka igrača koji su za godinu dana otišli u Premijer ligu – mislim da je Čelsi napravio dobar posao. U Nemačkoj se veoma dobro razvijaju talentovani igrači. Ceo fudbalski svet to zna. Mislim da je razumljivo što se za njih interesuju strani klubovi”, rekao je Sane.

Izvor: Espreso