Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

POJAČANJA STIŽU U LJUTICE BOGDANA Dok se čega Dragović, Zvezda dovela DVOJICU REPREZENTATIVACA Nigerije!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Stojan Maleš

Zimski prelazni rok se približava, a klubovi uvoliko rade na “skeniranju” potencijalnih pojačanja.


Pre nekoliko dana pojavila se informacija da sitnice dele Aleksandra Dragovića od potpisa sa crveno-belima, ali dok austrijski defanzivac ne stigne u Beograd, srpski šampion dogovorio je dolazak dvojice mladih igrača, saznaje “Mocart sport”.

Radi se o Nigerijcima rođenim 2002. godine Alfredu Olatomiju i Davidu Akpanu, koji će imati priliku da kroz igre u omladinskom timu ili Grafičaru nametnu stručnom štabu prvog tima.

Iako na internetu nema previše podataka o novim igračima Crvene zvezde, može se pronaći da je igrač veznog reda Olatami odigrao za kadetsku reprezentaciju dva zvanična meča i postigao gol. On igra na poziciji “desetke”, sa druge strane David Akpan je nešto defanzivniji.

Prema dogovoru Olatomi i Akpan će u Beograd doputovati u januaru i odmah se staviti na raspolaganje trenerima u Grafičaru ili omladinskoj školi.

Podsetimo, srpski šampion se na ovaj korak najverovatnije odlučio poučen dobrim iskustvom sa Kenijcem Ričardom Odadom, koji bi uskoro mogao da bude iz Grafičara prekomandovan u prvi tim. Takođe, nedavno je u ovaj klub stigao i ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel.


ZVEZDA SE OPROSTILA OD IRINEJA: Večan mu pomen i Carstvo nebesko!


Izvor: Blic sport