Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

POMIRILI SE SERHIO RAMOS I KRISTIJANO RONALDO: Posvađali se zbog Luke Modrića i 2 godine nisu pričali!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA/Fernando Alvarado

Izgleda da je taj sukob sada iza dvojice bivših saigrača


Reprezentacije Portugalije i Španije su u Lisabonu odigrale prijateljsku utakmicu koja se završila 0:0.

Povodom te utakmice “Marca” je objavila priču o hladnom odnosu bivših saigrača iz Reala Kristijana Ronalda i Serhija Ramosa, koji već dvije godine ne razgovaraju, a razlog je – Luka Modrić.

“Marca” piše da su se Ramos i ostali realovci distancirali od Ronalda zbog njegove reakcije kad je Modrić dobio Zlatnu loptu za 2018. godinu, a među njima od tada vlada “hladniji odnos”.

foto: EPA/Friedemann Vogel

Naravno da sam razočaran. Na terenu sam uradio sve da osvojim Zlatnu loptu, brojke ne lažu. Ali nisam manje srećan ako ne pobedim. Imam divne prijatelje i porodicu i igram u jednom od najboljih klubova. Čestitke Modriću, koji je zaslužio nagradu, ali sledeće godine srešćemo se opet i ja ću uraditi sve da je ponovno osvojim. Mislite da ću ići kući da plačem? – rekao je Ronaldo italijanskim medijima pre dve godine.

Ronaldo je tada već bio otišao u Juventus, koji se od tada nije sastajao s Realom, pa je meč reprezentacija bila prva prilika da Ronaldo bude na istom terenu s nekima od bivših ssigrača.

S Ramosom se, doduše, promašio. Ronaldo je iz igre izašao u 72. minutu, a Ramos je bio na klupi sve do 81. minuta, odnosno ušao je nakon što je Kristijano već napustio teren.

Ipak, nakon utakmice se videlo da je “Marcin” zaključak pomalo preteran i da su hladni odnosi stvar prošlosti jer se Ronaldo posle utakmice družio s Ramosom pa su zajedno s Pepeom susret ovekovečili fotografijom. Ronaldo je Ramosu poklonio svoj potpisani dres uz poruku “sve najbolje mom prijatelju Serhiju”.

Izvor: Espreso