Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

Posle Vujovića, Igor Radojčić napustio sudijsku komisiju

Objavljeno

-

Nedavno ostavku podneo i Majo Vujović

Nešto ne štima u sudijskoj organizaciji Fudbalskog saveza Srbije. Da nešto ne štima sa sudijama na srpskim terenima, to je vidljivo i golim okom, iz nedelje u nedelju…

Posle Maja Vujovića, koji je prošlog meseca podneo ostavku na mesto u Sudijskoj komisiji FSS, isti potez napravio je i Igor Radojčić, saznaju Novosti.

Nekadašnji pomoćni sudija, sada široj javnosti poznat kao analitičar suđenja na mečevima Superlige na TV Arenasport, podneo je ostavku na mesto u komisiji, čiji je sastav određen tek u junu ove godine.

U Fudbalskom savezu su munjevito reagovali posle ostavke Igora Radojčića, pa je na njegovo mesto uskočio Đorđe Žutić, koji je nekada bio zadužen za delegiranje sudija. Sada će mu posao biti da delegira posmatrače suđenja.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu