Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

POSLE ZVEZDE I PARTIZANA OGLASIO SE JOŠ JEDAN KLUB! U Voši takođe NEZADOVOLJNI suđenjem

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: M. Vukadinović

Nakon što se prašina podigla zbog suđenja na utakmici između Napretka i Partizana u Kruševcu i saopštenja “večitih rivala”, sada je još jedan klub izrazio nezadovoljstvo.


Ni u taboru Vojvodine nisu zadovoljni suđenjem na otvaranju Superlige, na utakmici protiv TSC-a, koju su okončali remijem, 2:2.

Novosađani su zatražili od Sudijske komisije da im do kraja sezone više ne sudi Novak Simović, koji je pravdu delio na utakmici u Senti.

Zanimljivo da je reč o sudiji iz Lovećenca, mesta koje se nalazi nadomak Baške Topole, odakle dolazi TSC.

– Mi smo se obratili FSS-u i Sudijskoj organizaciji, kao i Zajednici, povodom nezadovoljstva na toj utakmici. Mislim da smo direktno oštećeni i tražili smo izuzeće Novaka Simovića za sve buduće utakmice. Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji, trofejni klub, ne zaslužuje takav tretman, istakao je član upravnog odbora kluba sa “Karađorđa” Ljubomir Apro na konferenciji za medije.

Iz redova Vojvodine nisu istakli šta konkretno zameraju glavnom sudiji zbog bojazni da bi mogli da budu kažnjeni, a poručili su i da su razgovarali sa trenerom Nenadom Lalatovićem oko poslednjeg medijskog istupa koji je privukao veliku pažnju

Vojvodina utakicu drugog kola igra u sredu protiv Čukaričkog na “Karađorđu”.

Izvor: Blic sport