Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

“POSTOJI SPOR IZMEĐU STRUČNOG ŠTABA I SAVE MILOŠEVIĆA…” Vučelić igračima Partizana: To da vi razrešite!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za proleći deo sezone, a najpre im se obratio predsednik kluba, Milorad Vučelić.

“Mnogo je praznika u ovo vreme, ali ovo je najznačajniji praznik Partizana i za nas partizanovce je svečan. Nadam se da ste se odmorili, otišli ste na zasluženi odmor posle marljivih igrara i dobrih rezultata. Partizan je u prošloj sezoni igrao najbolji fudbal, želim da to nastavite i u sledećoj godini”, rekao je Vučelić, dodajući:

“Postoji spor između stručnog štaba i Save Miloševića da li ste vi ekipa koja je na 60 ili 65 odsto (mogućnosti). Na vama je to da razreššite posle ovih priprema koje su najznačajnije. Ja bih želeo da Savo bude u pravu i da vađa igra bude na 80 odsto”, kazao je Vučelić.

On je istakao da su ciljevi crno-belih isti i ove sezone.

“Naši ciljevi u Partizanu ostaju isti, borba na više frontova, sa željom da pobeđujemo. Drago mi je što na ovim pripremama imamo 10 do 15 igrača iz omladinske škole. Želim vam uspešne pripreme i dobre rezultate. Želim vam srećno prvenstvo”, zaključio je Vučelić.

Treneru Savi Miloševiću na prozivci u Sportskom centru Teleoptik javio se 31 fudbaler, koji će odraditi prvi deo priprema u Turskoj.

Podsetimo, crno-beli već u ponedeljak putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice, a od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

Podsetimo, na tabeli Superlige Partizan posle 20 odigranih kola zauzima drugo mesto sa 44 bodova, 11 manje od vodećeg gradskog rivala, Crvene zvezde.