Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

POTRESNA ISPOVEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Tog 25. avgusta sam mogao da umrem!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši – poručio je Mihajlović, čija Bolonja novu sezonu u Seriji A počinje u ponedeljak gostovanjem Milanu


Umro bih da mi lekari nisu dozvolili da napravim pauzu tokom lečenja od leukemije i da vodim ekipu protiv Verone na startu prošle sezone u Seriji A, izjavio je trener Bolonje Siniša Mihajlović.

Mihajlović je u julu prošle godine objavio da boluje od leukemije, odmah je otišao na lečenje i kada mu se stanje stabilizovalo dobio je dozvolu da vodi ekipu na stadionu “Bentegodi’.

– Da tog dana, 25. avgusta, nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažžem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu sržž, ne znam ko je, ali spasao mi je žživot – rekao je Mihajlović gostujući u emisiji TG1 na RAI televiziji dodao da mu je posle lekemije bilo mnogo lakše da se izbori sa korona virusom.

– To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši – poručio je Mihajlović, čija Bolonja novu sezonu u Seriji A počinje u ponedeljak gostovanjem Milanu.


TERZIĆ ZA STOLOM SA ČOVEKOM KOJI VODI UEFA ŽREB: Grobari dele ovu fotku kao ludi – na pomolu veliki skandal!


Izvor: Espreso