Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

POTVRĐENO! MILAN ŽELI ZVEZDINOG BISERA

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: FK Crvena zvezda

Saradnik čuvenog italijanskog fudbalskog agenta je potvrdio da “rosoneri” s pažnjom prate i žele da preteknu konkurenciju u trci za potpis 18-godišnjeg veziste


Milan želi u svoje redove da dovede bisera Crvene zvezde Andriju Radulovića, potvrđeno je u Italiji od strane posrednika u pregovorima i sa više strana.

Novinar “Korijere delo sporta” Fabio Masimo Splendore rekao je za “Kalčomerketo” još u junu da srpski talenat pored dva milanska kluba privlači interesovanje Šalkea i Valensije.

Osamnaestogodišnjaka su skauti Milana posmatrali u finalu kupa između Partizana i Crvene zvezde, ali je i Inter ušao u trku jer je Dejan Stanković trener Crvene zvezde, pa “neroazuri” bi svakako hteli to da iskoriste.

U izveštaju se dodaje kako Radulović ima menadžera iz Srbije, ali u Evropi je tim Federika Pastorela zadužen za njega i i mogao bi da deluje kao posrednik.

Andrea Lućiani, saradnik poznatog agenta Federika Pastorele, pričao je za “Kalčomerkato” o igraču i naizgled potvrdio da ga je Milan pratio.

– Radulović je levonogi ofanzivni vezni igrač. Agencija ga je primetila preko Dušana Baste, bivšeg fudbalera Lacija i Udinezea. Dečak se pokazao u Omladinskoj Ligi šampiona postižući golove protiv Totenhema – rekao je Lućiani i dodao:

– Pre izvesnog vremena takođe je bila vest da ga Milan prati. Za sada, međutim, mora da ostane nogama na zemlji, jer se i dalje smenjuje između prvog i omladinskog tima. Prošlog leta su Šalke i Valensija tražili informacije. Kad ga gledam tera me da razmišljam o Berardiju, Politanu, Šaćiriju. O

Osamnaestogodišnjak je do sada odigrao samo 82 minuta u četiri ligaška nastupa ove sezone, ali je naizgled pokazao dovoljno među omladincima da privuče interesovanje.


Crveno-beli se pohvalili NEVEROVATNIM brojem pratilaca na društvenim mrežama!


Izvor: Espreso