Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

Poznati fudbaler prislonio PIŠTOLJ na čelo čuvenom treneru Martinu O’Nilu!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

FOTO: DOMENECH CASTELLO

Bivši reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti je otkrio kako je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj pre četiri godine uperio pištolj u glavu selektora Majkla O’Nila.


Napadač Sanderlenda je otkrio da se sve desilo nakon poraza od Velsa na prvenstvu i eliminacije, a radilo se o neslanoj šali čoveka koji je poznat po ludoj glavi.

O’Nil je uvrstio u tim Lafertija za meč protiv Poljske, ali ne i protiv Ukrajine u kom se igralo za plasman dalje. Moglo je to iskusnog trenera “skupo da košta”.

– Posle meča sa Velsom napravili smo oproštajnu zabavu. Sa nama su bila i trojica momaka iz obezbeđenja koji su nas uvek pratili. Da nas dvojica krenemo u prodavnicu, jedan bi uvek išao s nama. Uvek su nosili oružje, bili su to momci s kojima ne smete da se zezate. Međutim, sprijateljili smo se. I oni su počeli da piju na zabavi, počeo je Laferti priču za “Open Goal”.

Ubrzo je fudbaler stigao do dela kada je koristio isto vatreno oružje, ali srećom samo u svrhu zabave.

– U jednom trenutku su rekli da idu i da će se vratiti za 10 minuta. Mislili smo da idu po još alkohola. Ali, vratili su se sa oružjem. Naočare za noćno osmatranje, puške, pištolji… Selektor O’Nil je sedeo na drugoj strani sobe, ja sam uzeo pištolj i otišao kod njega. Prislonio sam mu cev na čelo i rekao u šali: ” Da li sada žalite što me niste ubacili protiv Ukrajine?

Na tom Evropskom prvenstvu su Irci sa trećeg mesta prošli u narednu fazu, da bi odmah bili eliminisani od Velsa rezultatom 1:0.

Izvor: Blic sport