Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

PRIČE (NE)OBIČNIH LJUDI: Taksista TVRDI da je bolji od Piksija, vlasnik restorana koji bi da ODERE igrače Zvezde!

Objavljeno

-

Dejo Savićević i Dragan Stojković Piksi, Foto: youtube/ mrbigbih

Nakon uloge sa Kijanu Rivsom, Boban Marjanović je osvanuo na Netfliksu, rame uz rame sa Adamom Sendlerom. Gledajući ko se sve oprobao u glumi od naših sportista, došli smo do zanimljivih videa.

Već smo pisali o domaćim sportistima koji su glumili u reklamama.

Zahtevnije uloge imali su Dragan Stojković Piksi i Dejo Savićević koji su se našli u skečevima kultne humorističke serije „Nadrealisti“.

– Zovem se Milan Petrović. Ovim poslom se bavim pet godina. Inače, želja mi je da zaigram za Zvezdu, jer mislim da sam bolji od Piksija – izgovorio je Dragan Stojković.

– Ja se zovem Dragan Popović, vlasnik sam restorana „Galeb“. Želja mi je bila da mi dođu igrači Crvene zvezde da ih dobro oderem – skeč je u kom je glumio Dejan Savićević.

Top lista nadrealista je bila radio-komedija emitovana na Radio Sarajevu, a kasnije i na TV Sarajevo tokom 1980-ih i ranih 1990-ih. Top lista nadrealista je počela sa emitovanjem 1981. kao deo emisije Primus na Radio Sarajevu. Emisija je postala poznata, dobila svoje vreme za emitovanje, a 1984. je izrodila i televizijsku seriju. Tokom nekoliko meseci krajem 1984. i početkom 1985. emisija je bila ukinuta. Deo postave koja je stvorila emisiju, većina njih i glumci i pisci, bili su članovi rok grupe Zabranjeno pušenje.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu