Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

PROPAO Ronaldinju oduzeta oba pasoša, duguje 2.3 miliona dolara

Objavljeno

-

Nekada najbolji fudbaler sveta Ronaldinjo, ponovo je u problemu. Zbog duga od 2.3 miliona dolara na ime štete nanesene prirodnoj okolini, njemu su oduzeta oba pasoša, brazilski i španski. Po nalogu suda, blokirano je 57 objekata u njegovom vlasništvu.

Brazilske vlasti terete Ronaldinja da je pre deset godina, zajedno sa bratom uništio prirodnu sredinu. On je tada, uprkos tome što nije imao dozvolu, sagradio most koji povezuje njegovu farmu sa obližnjim jezerom. Čak 70 metara mosta se nadvilo nad jezerom i sud je 2012. izdao nalog da se ukloni. Ronaldinjo se oglušio o sva sudska rešenja pa se visina kazni nagomilala na 2.3 miiona dolara.

Slavni Brazilac je već dugo u ogromnim finansijskim problemima. Početkom godine, brazilski mediji su objavili da mu je na računu ostalo – šest evra.

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu