Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

RADNIČKI BEZ TRENERA Otpušten Simo Krunić!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Neočekivani obrt u Nišu. Upravni odbor Radničkog odlučio je da sporazumno raskine ugovor sa šefom stručnog štaba, Simom Krunićem.

Čelnici Nišlija su nezadovoljni lošim rezultatima na početku Evrope, kao i ranoj eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Flore. Ceh je platio Krunić posle remija sa Mladosti iz Lučana (1:1).

– Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadackom igrom Radnickog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim – navodi se u saopštenju Radničkog.

Kruniću se zamera što nije naterao igrače da budu borbeniji.

– Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima – piše u saopštenju.

Radnički je posle prvih pet kola 5. na tabeli Superlige sa 10 osvojenih bodova. “Real sa Nišave” je u domaćem šampionatu ostvario tri pobede protiv Proletera, Javora i Voždovca, pomenuti remi protiv Mladosti i poraz od Crvene zvezde sa 2:1.