Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

REAKCIJA IZ BEŽANIJE Istupili smo, nećemo da lažemo igrače!

Objavljeno

-

I onda 13 nije nesrećan broj… Jeste! Za ljude iz FK Bežanije sasvim sigurno. U ovoj “baksuznoj godini” prvi čovek Nedeljko Ostojić i poslovni direktor Predrag Prišnjak odlučili su da povuku nepopularan potez – istupe iz Prve lige.

– Mesec dana uoči takmičenja FS Srbije je doneo odluku da svi igrači budu prijavljeni, da im se plaćaju doprinosi. To isto važi i za članove stručnog štaba, ekonome, sve zaposlene. To je praktično značilo da na svakog igrača mesečno dodatno plaćamo 27.000 dinara. Pored toga sve je trebalo da se overava kod notara. Mi nemamo taj novac, a nismo želeli da lažemo fudbalere – počinje priču Prišnjak.

Šta će dalje da se događa s Bežanijom?

– Mi ćemo da se povučemo, ali klub neće da se ugasi. Takmičiće se u nižem rangu. Planiran je sastanak s predsednikom FSS Slavišom Kokezom za 23. jul. Videćemo šta će da bude.

Odustao je i Borac iz Čačka?

– Eto… U principu se pravi takva liga u kojoj će da se aktiviraju bivši fudbalski centri, poput Zaječara, Novog Pazara, Loznice… Tamo klubovi dobijaju novac od lokalne samouprave. Mi, beogradski klubovi, sami se snalazimo, ne dobijamo ništa od grada – odgovorio je Predrag Prišnjak.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu