Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

RONALDO UPUTIO TEŠKE REČI KA SRBIJI: Ovo je dokaz da će u nedelju sve da pršti na terenu!

Objavljeno

-

Foto: EPA / Aidan Crawley

Portugalci će u nedelju igrati bez Pepea, koji je dobio crveni karton


Fudblske reprezentacije Irske i Portugalije odigrale su bez golova 0:0 u utakmici A grupe kvalifikacija za Mundijal u Kataru. To praktično znači da je selekciji Srbije u nedelju protiv Portugala potrebna pobeda za prvo mesto i direktan plasman.

Portugal i Srbija uoči poslednjeg kola imaju po 17 bodova, s tim da Portugalci imaju bolju gol razliku i odgovaraće im i nerešen rezultat.

Portugalci će u nedelju igrati bez Pepea, koji je dobio crveni karton, a selektor Fernando Santoš „odmorio“ je Rubena Dijaša i Žoao Kansela, dok zbog povrede nije igrao Bernardo Silva.

Kapiten tima Portugalije Kristijano Ronaldo obratio se naciji posle remija i poslao jaku poruku, a koja se tiče i Srbije

– U Irskoj je uvek teško igrati, ali osvojeni bod ostavlja sve golove na milost i nemilost. U nedelju, pred našom publikom i u našoj kući, daćemo pečat na Svetskom prvenstvu u Kataru! Napred Portugal – napisao je Ronaldo.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu