Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

SA KROVA “ZMAJEVA” MEĐU CRVENO-BELE Zvezdin razvojni tim ima NOVOG TRENERA

Stojan Maleš

Objavljeno

-

FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ/RAS

Razvojni tim Crvene zvezde ima novog stratega.


Radomir Koković imenovan je za šef stručnog štaba Grafičara, člana Prve lige Srbije.

“Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadašnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. Želimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno želim Radomiru Kokoviću dobrodošlicu u naš klub”, izjavio je predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

On je dodao da je uveren da će imati dugu i plodotvornu saradnju, pre svega u stvaranju mladih igrača”,

“To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji”, istakao je Govedarica.

Koković je rođen u Kraljevu 6. januara 1984, a igračku karijeru, tokom koje je igrao za Slogu, Rad, Čančun i Napredak, priveo je kraju u Zemunu. Kao trener je vodio Šangaj DžuDžu, Sinđelić, FK Zemun i, u sezoni 2019/2020, Voždovac.

Izvor: Blic sport