Prati nas na društvenim mrežama

Evropske lige

SEĆATE SE IVANA ŠAPONJIĆA KOJI JE POTONUO U ATLETIKU?!

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: EPA/Kiko Huesca

U poslednje 4 godine na prste jedne ruke može se izbrojati na koliko je utakmica bio na terenu i skroz je nestao sa scene


Atletiko Madrid je za vikend zaseo na prvo mesto Primere pobedom nad Valjadolidom, ali “jorgandžije” su rešile da ipak budu dobri domaćini i potrude se da gosti ne odu baš praznih ruku, ako se tako može reći.

“AS” piše da su čelnici Atletika ponudili Ivana Šaponjića Valjadolidu na šestomesečnu pozajmicu.

Nekadašnji “Zlatni Orlić” i sam je zaboravio kada je poslednji put igrao takmičarski i ozbiljan fudbal, s obzirom da je od dolaska na “Vandu Metropolitano” u leto 2019. kao deo transfera Žoaa Feliksa, odigrao ukupno 64 minuta u ukupno tri meča.

Nekadašnji igrač Partizana ima samo 23 godine i neophodno mu je da igra, jer od odlaska iz Humske, takoreći nije uopšte igrao, a to je bilo u leto 2016. godine, pošto je u Benfiki uglavnom igrao za B tim.

– Pričali smo s njim pre početka sezone i jasno mu stavili do znanja kakvi su nam planovi s njim i nemam tome ništa da dodam – rekao je nedavno Dijego Simeone kada su ga novinari pitali za Ivanov status.

Tako da bi šestomesečni boravak u Valjadolidu sigurno odgovarao Šaponjiću da koliko toliko se ponovo vrati u takmičarski fudbal i orbitu, jer kako sada stvari stoje, njegovoj karijeri se ne piše nimalo dobro, iako ima kao što rekosmo tek 23 godine.


VELJKO NIKOLIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE RAZBIO GLAVU IGRAČU ZLATIBORA


Izvor: Espreso