Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

ŠOK IZ ŠPANIJE!

Radoslav Rackov

Objavljeno

-

Zinedin Zidan se ODREKAO Luke Jovića, Srbin već traži novi klub!

Luka Jović je pre nekoliko meseci potpisao ugovor sa Real Madridom, ali očigledno nije po ukusu trener Zinedina Zidana. Zbog toga bi uskoro mogao ponovo da pakuje kofere.

Naime, kako javlja španski “Don Balon” Zidan nije oduševljen onim što mu je Jović prikazao. I to u značajno redukovanoj minutaži, čak su mnogi navijači govorili o tome ne razumeju odluku da Karim Benzema konstantno startuje pre našeg asa!

Španski list dalje navodi da naš fudbaler nema ništa protiv da ode negde gde bi skupio minute i onda se u velikom stilu vratio u Madrid. Pitanje je gde će završiti, a informacije Španaca se završavaju na ovome.

Takođe ostaje još jedna enigma, ko će menjati Benzemu u napadu ukoliko on ode? Naime u timu osim Francuza ne postoji klasični špic, ali mnogi nagađaju da se time širom otvaraju vrata transferu Nejmara u kraljevski klub.

Zaključak? U Madridu se nešto opasno kuva, ostaje da se vidi šta će na kraju biti servirano navijačima koji imaju sve manje strpljenja kada je u pitanju ovaj gigant. Greške više neće biti tolerisane!

Sportski Portal na Fejsu