Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

SRAMNA GREŠKA FSS-A! Zaboravili da odaju počast poslednjem selektoru kog je nacija obožavala!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: EPA

Mnogi su bili šokirani što uoči minuta ćutanja njegovo ime nije pomenuto, a njegova porodica je bila neprijatno iznenađena


Ogroman i nedopustiv propust, koji možemo nazvati i sramnom greškom načinio je Fudbalski savez Srbije pred početak utakmice između srpske i turske reprezentacije u Ligi nacija odigrane u nedelju na stadionu “Rajko Mitić”.

S obzirom da je ovo bila prva utakmica “Orlova” na domaćem terenu posle početka pandemije koronavirusa tokom koje je srpski fudbal izgubio neke svoje legendarne fudbalere i trenere bio je red da im se oda pošta, naročito onima koji su zadužili nacionalni tim.

I tako jeste pre početka meča održan minut ćutanja za bivšeg selektora Iliju Petkovića i bivšeg reprezentativca Vladicu Popovića, ali ne i legendarnom Radomiru Antiću, odnosno, njegovo ime nije pomenuto.

To su mnogi ljubitelji fudbala primetili i nije im bilo jasno kako to da se nije odala pošta minutom ćutanja poslednjem selektoru zbog koga je po 50.000 ljudi dolazilo na utakmice reprezentacije i pod kojim je nacionalni tim igrao najlepši fudbal u poslednjih 30 godina.

Kako “Novosti” saznaju i najuža porodica jedinog trenera koji je vodio tri najveća španska kluba je razočarana i povređena ovim propustom koji je načinjen.


SAVIĆEVIĆ: Terzić kolovođa, Tumbaković glavni krivac! Vladan Lukić je jedini patriota, svi ostali se foliraju!


Izvor: Espreso