Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

SRPKINJA RODILA SINA ALBANSKOM FUDBALERU: Veza o kojoj je brujao region krunisana rođenjem deteta!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Foto: Printscreen/Instagram/djimsitiberat

Njihova ljubav je izdržala sve prepreke i osude okoline

Srpska manekenka Alisa Milenković i albanski fudbaler Berat Đimšiti postali su roditelji.

Kako je saopštila Atalanta, klub albanskog reprezentativca, Srpkinja je na svet donela sina, koji je dobio ime Lion Aron.

– Dobrodošao Lion Aron Đimšiti! Rodio se Alisin i Beratov prvenac. Čestitke mami i tati od cele crno-plave familije – poručili su iz Atalante.

View this post on Instagram

🛥🏝

A post shared by Djimsiti Gjimshiti Berat (@djimsitiberat) on

Berat je rođen u Švajcarskoj, gde je i upoznao Alisu, godinama su već zajedno, iako je njihova veza imala i uspone i padove, a njih dvoje su se suočavali i sa osudama svoje okoline, a na sve načine su pokušavali da ih razdvoje.

Međutim, njihova ljubav je bila jača od svega, bez obzira na to što su prve mesece pandemije koronavirusa proveli odvojeno jer je Srpkinja otišla iz Bergama koji je bio jedan od epicentara virusa i vratila se u svoju zemlju i to kako bi pomogla svom narodu.

Kako je sam Đimšiti objasnio, Alisa je tada odlučila da se vrati u domovinu, gde ima svoju modnu kuću, i da umesto odeće proizvodi maske!

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Djimsiti Gjimshiti Berat (@djimsitiberat) on

U svakom slučaju ljubav kada je prava je jača od svega i ne zna ni za naciju, ni veru, niti bilo kakve druge razlike, kao uostalom kao što bi sve stvari i trebalo da budu u životu.

Izvor: Espreso