Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

ŠTA JE LALATOVIĆ PRETIO U NIŠU I KOME?!

Objavljeno

-

Ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu, sve ću reći! Gotov si! Kraj!

Kada se pročita sa usana šta je izgovorio jasno je da pretnje nisu bile upućene „običnom“ navijaču, već nekome iz lože.

Nenad Lalatović je bio u epicentru skandala u Nišu tokom derbija kola Superlige između Radničkog i Vojvodine.

Temperamentni trener je ponovo dozvolio svojim emocijama da isplivaju iz njega i da utiču na njegovo ponašanje i postupke koje je napravio tamo gde ne bi smeo, na fudbalskom terenu i to nasred utakmice.

Strateg Novosađana je najpre po završetku prvog poluvremena imao sukob sa trenerom protivničke ekipe Miloradom Kosanovićem.

Međutim, kulminacija se dogodila na početku drugog poluvremena kada je Lalatović upao u verbalni okršaj sa „nekim“ sa tribina zbog čega je isključen od strane sudije Novaka Simovića.

Međutim, tek tada je pobesneo i ponovo počeo da preti tom „nekom“ sa tribina.

Iako se isprva mislilo da se radi o običnom navijaču koji ga je isprovocirao i da mu je Lalatović jezivo pretio klanjem, biće da je situacija posve drukčija, kada se pročita sa usana šta je u tom momentu izgovarao trener Vojvodine.

Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu – sve ću reći! Gotov si! Kraj! – vikao je i pokazivao na „nekoga“ Lalatović.


E sad, ovo baca novo svetlo na incident, jer teško da su ove reči upućene „običnom“ navijaču, već nekome u loži i to verovatno iz uprave kluba, a nije bilo pretnje klanjem, već više gestom da će taj neko „biti gotov kad on progovori“.

Podsećamo da je Lalatović do pre nekoliko meseci bio trener upravo Radničkog iz Niša, i to prethodne dve godine, a prošle godine je sa tim timom osvojio drugo mesto u Superligi.

Sad samo ostaje da sačekamo oglašavanje Lalatovića o celokupnom incidentu.

Advertisement
———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu