Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE: Za razliku od ranijih mečeva, sada smo u mrežu ubacili sve što smo šutnuli!

Objavljeno

-

Foto: FK Crvena zvezda

Trener crveno-belih zadovoljan nakon trijumfa


Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle utakmice sa Kolubarom.

Crveno-beli su slavili 7:1 u Lazarevcu, gde su prvi put igrali takmičarski meč u Superligi.

Stanković je, logično, bio zadovoljan.

„Za razliku od nekih ranijih mečeva, sada smo sve ubacili u mrežu što smo šutnuli, sem onog penala. Dragović se u mainru špiceva našao na pravom mestu u uvodu. Kada u prvih 15 minuta uspeš da otvoriš rivala to je jako bitno“, rekao je Stanković posle meča za Arenasport.

Stanković je uspeo da sačuva nekolicinu igrača pre i u toku meča.

„Usmo da sačuvamo igrače, težak je teren. I ovako nas malo ima. Čestitam momcima na prikazanoj igri, želim im da se uzdignu još više“, zaključio je trener Zvezde.

Trener Kolubare Dejan Đurđević

„Znali smo koliko je Zvezda kvalitetan protivnik. Rezultat je previsok, ali nama preostaje grčevita borba za opstanak. Do kraja“, dodao je popularni „Švaba“.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu