Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

STANOJEVIĆ PRED MLADOST: KO NE BUDE DAVAO 200%, NEĆE BITI S NAMA! Jojića će stići ljudska nagrada; Liga je nemoguća

Sportski Portal

Objavljeno

-

Foto: FK Partizan/Sandić

Trener Partizana je rekao i da mu je mnogo teško pala smrt Zoltana Saba


Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će predstojeća utakmica sa ekipom Mladosti biti teška, ali da želi da nastavi pobednički niz.

– Teška utakmica u svakom smislu te reči jer su igrači već u svojim glavama ‘otputovali’. Želimo da nastavimo dobar niz. Čvrsti su, teško je igrati protiv njih – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan će u sredu od 14.00 dočekati Mladost u 19. kolu Superlige Srbije.

Stanojević će imati sve igrače na raspolaganju, osim Aleksandra Miljkovića i Žan-Kristofa Baebeka.

Trener Partizana je izjavio saučešće povodom smrti nekadašnjeg saigrača Zoltana Saba.

– Suvišno je bilo šta reći. Ne mogu da opišem koliko smo potrešeni, koliko nam je to teško palo. Igrali smo zajedno… Svi smo u šoku, svi znamo kakav je bio kao čovek. Mnogo nam je to teško palo – rekao je Stanojević.

On je iskazao poštovanje Milošu Jojiću, koji je novčano pomogao zaposlene u Sportskom centru Teleoptik.

– Njega će stići ljudska nagrada. A, fudbalska ako trenira dobro, kao što i radi. On je dete Partizana, neko ko oseća celu ovu priču. On je to radio od srca i ne volim što to izlazi po medijima – rekao je Stanojević.

Upitan je za mišljenje o kvalitetu lige, koja je ove sezone proširena na 20 klubova zbog pandemije korona virusa.

– Bio bi bolji kvalitet sa manje klubova. Ali, ova situacija je nametnula da se neke stvari dešavaju na određene načine. Okolnosti su nemoguće, takva je i liga – naveo je Stanojević.

Trener je upitan i o Lazaru Markoviću koji je postigao gol protiv Voždovca, ali još ne pokazuje kontinuitet dobrih igara.

– Lazar je dete Partizana i mnogo voli klub, imao je pehova sa povredama. Sa druge strane, ja sam neko ko priznaje samo učinak, priznaje timsku igru, ništa nemam od toga sto neko bljesne na trenutak. Moraju igrači da daju u kontinuitetu. Meni je drago što je dao gol, ali mora mnogo više da dâ sebe i mora da se pridoda kolektivu. Ko ne bude davao 200 odsto, neće biti sa nama – naglasio je Stanojević.

Izvor: Espreso