Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

STRAŠNA TRAGEDIJA: Srpski fudbaler (30) dobio srčani udar na treningu pa PREMINUO NA PUTU ZA BOLNICU!

Objavljeno

-

Foto: Facebook/FK Radnički Ratkovo

Ceo klub je u neverici


Nove, tužne vesti iz srpskog fudbala.

Fudbaler Radničkog iz Ratkova Aleksandar Krunić, iznenada je preminuo u 30. godini.

Kobni trenutak se desio u sredu na treningu, kada je fudbaleru pozlilo, a ubrzo su stigla kola Hitna pomoći, koja je trebalo da ga transportuju do Kliničkog centra u Novom Sadu, piše „Žurnal“.

Nažalost, srčani udar je bio toliko snažan da je fudbaler preminuo na putu do bolnice, što je izazvalo veliku tugu među saigračima.

– Navijači, poznanici i pratioci. Sa velikim žalom vas obaveštavamo da je nas prijatelj, brat, saigrač ostavio srce na terenu, navodi se između ostalog na Fejsbuk profilu kluba.

Inače, Krunić je ponikao u Tekstilcu iz Odžaka, dok je u jednom delu karijere bio deo Superlige, kao član Hajduka iz Kule, gde je proveo sezonu.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Domaći fudbal

VELIKA ČAST ZA SRPSKI FUDBAL: FSS među kandidatima za dobijanje UEFINOG Oskara!

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska


U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak 3. decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

Svoje mesto na ceremoniji zauzeće i Fudbalski savez Srbije koji prvi put u istoriji učestvuje u biranju za nagradu koju UEFA smatra Oskarom za razvoj fudbala i samim tim je najprestižnija kada se radi o nagradama van terena.

UEFA je primila rekordnih 150 prijava od strane 43 asocijacije (ukopno ih ima 55) koje će se takmičiti za dobijanje nagrada u osam kategorija. To samo znači da je ovo znak odličnog rada i strateškog napretka širom Evrope, takođe i u Srbiji gde je FSS učešće uzeo sa kampanjom „Fudbal je za devojčice.“

Ukoliko Srbija osvoji nagradu, a u užem je izboru za nju, to bi značilo da bi se FSS pozicionirao na mapu uspešnih saveza i istovremeno bi se otvorila vrata za nove projekte UEFA. Važno je napomenuti i to da se ova „akcija“ ne odnosi samo na ženski fudbal, već je u pitanju jedna od najboljih fudbalskih kampanja.

Za svaku od osam nagrada novinovane su po tri članice UEFA, a glavni konkurenti naše zemlje su Holandija i Poljska. Ovim putem trebalo bi ohvaliti i marketing i PR tim FSS koji su od jedne krajnje neinteresantne teme za javnost napravili veliki uspeh za samo tri meseca. Postavlja se pitanje šta bi uradili sa mnogo više vremena i sa temama koje su i te kako zanimljive pomenutoj javnosti?!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

U trendu