Prati nas na društvenim mrežama

Fudbal

SUROVO ISKRENA: Majka Luke Jovića PRIZNALA da nekoga voli više od njega: Komentarisala i Sofiju Milošević!

Objavljeno

-

Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Fudbaler Luka Jović susreo se sa brojnim izazovima u životu i u krarijeri, ali veliku ulogu u njegovom stasavanju odugrala je majka koja ga je podržala da sa osam godina iz rodnog sela ode u Beograd i zaigra u Crvenoj zvezdi.

Kako je istakla jako joj je bilo teško da se odvoji od svog mezimca, ali je videla njegovu želju i ljubav prema fudbalu, pa nije želela ni na koji način da mu staje na put. Snežana Jović u svemu podržava svog sina, pa mu je bila veter u leđa i kada je trebao da mlad dobije dete sa tadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević.

Fudbaler i njegova bivša izabranica ponosni su na svog naslednika Davida, kojeg baka takođe jako voli, a posebno joj je drago kada ga roditelji dovedu kod nje na par dana, kao i ostala dva unuka, koje je Luka dobio sa manekenkom Sofijom Milošević.

– Ljubav prema unucima je nešto specifično. Dok su mi govorili da se unuci vole više nego deca čudila sam se, sada ne kažem da je to u potpunosti tačno, ali kada ste roditelji imate odgovornost da vaspitavate, unuke treba samo da volite. Sve što sinu nisam dozvoljavala njima dozvoljavam – ispričala je majka Luke Jovića i dodala da se njoj dopada nova snajka Sofija.

– Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim.

Luka Jović dokazao da nije zaboravio da trese mreže, Foto: Profimedia

On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna – ispričala je Svetlana Jović, piše Story.

Izvor: Espreso/Sportskiportal.rs

Advertisement

———-
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE ZA FSS! Zvezdina legenda na novom zadatku! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Filip Plavčić

ČuveniW napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere

Legendarni Stanislav Karasi (75) imenovan je u člana Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Odluku je na poslednjoj sednici potvrdio Izvršni odbor srpske kuće fudbala.

Stanislav Karasi/Foto: Dragan Kadić

Čuveni napadač Crvene zvezde ostao je aktivan i posle bogate karijere, u kopačkama i na terenu. Prisutan redovno na skoro svim događajima, spreman da pojave i događaje definiše bez celofaniranja, Karasi je zaslužio pozivnicu za angažovanje u odbor, poslednjih godina revidiranog obima angažovanja i odgovornosti.

Na čelu Stručnog odbora FSS nalazi se Nenad Bjeković. Članovi su Zoran Filipović, Mihailo Ivanović i Zoran Stojadinović.

Nastavi sa čitanjem

U trendu