Prati nas na društvenim mrežama

Domaći fudbal

TRAGEDIJA! Preminuo mladi fudbaler OFK Beograda!

Stojan Maleš

Objavljeno

-

Posle borbe sa opakom bolešću, preminuo je polaznik omladinske škole OFK Beograda Mlađan Jovičinac.

Mlađan je rođen u Kragujevcu 2002. godine i u fudbalsku akademiju OFK Beograda je došao 2016. godine gde mu je fudbalski učitelj bio Dragan Vuković, a igrao je na poziciji ofanzivnog bočnog igrača.

Posle dve godine provedene trenirajući na Omladinskom stadionu, na letnjim pripremama 2018. godine, Mlađan se požalio na zdravstvene tegobe i od tada više nije trenirao sa svojim drugarima, prenosi zvanični sajt kluba.

“Rečima ne mogu da opišem tugu i bol zbog preranog odlaska našeg Mlađe. Zauvek ću ga pamtiti kao vedrog, kulturnog, hitrog, jakog i hrabrog momka. Putuj sa anđelima dragi naš Mlađo” – rekao je trener Vuković.

Sahrana Mlađana Jovičinca obaviće se u Kragujevcu u subotu u 14 časova na groblju Bozman. Mlađana će ispratiti sekretar Omladinske škole, Vladimir Rašić, te trener Vuković sa svojim učenicima, Mlađanovim saigračima iz generacije 2002, a prisustvovaće i roditelji mladih fudbalera.

“OFK Beograd upućuje reči saučešća familiji i Mlađinim prijateljima. Mlađane, drago nam je što si bio deo naše plavo bele porodice. Neka ti je laka zemlja i hvala” – piše u saopštenju OFK Beograda!

Sportski Portal na Fejsu